Waarom Emma Rentals

Bekijk hier alle auto’s in het wagenpark van Emma Rentals

Bekijk hier alle auto’s in het wagenpark van Emma Rentals

Emma Rentals

Gratis Aflever Service
Emma Rentals brengt je auto naar je locatie van verblijf! Overal in Willemstad gratis en voor niets, verblijf je in Grote berg of iets verder dan rekenen we een kleine fee zodat jij niet hoeft te liften of een taxi te nemen. Wel een goede service! Start je reservering en alles komt vanzelf aan bod in stap 3.

Geen Aanbetaling Nodig
Emma Rentals vraagt voor alle vakantie reserveringen geen aanbetaling. We hebben niets nodig van je, alleen je informatie en je goede zin als je naar het eiland komt! Bij ontvangst van de auto kun je het bedrag betalen gewoon met je PIN pas zonder extra kosten. Dat is ver uit het makkelijkste wat er is.
Heb je een CreditCard, dat is ook mogelijk natuurlijk. Er komen bij Emma Rentals geen extra kosten bij als je met een creditcard betaald.
(we accepteren geen American Express credit cards)

Contant kan ook, mits gepast, in USD of EURO. Vraag even naar het juiste bedrag in de dagen voor je reservering start.

Let trouwens wel op dat je je bankpasjes op WERELD DEKKING zet! Check bij je bank of check je app vooraf over hoe dat gaat.

All Risk Verzekerd
Je huurovereenkomst heeft standaard een all risk verzekering voor ongelukken/schade aan je auto met een eigen risico van 350,- Euro. Dat is dus goed geregeld!
Wil je een lager eigen risico? Dat kan! In stap 3 van het reserveringsproces kun je je eigen risico verlagen. Veiligheid voorop!
Emma Rentals heeft een uitstekende verzekering die jou ontzorgt. Meer informatie over wat je moet doen bij een aanrijding? Kijk bij CONTACT.

Huren met de zekerheid van Service
Onze toewijding aan ongeëvenaarde klanttevredenheid onderscheidt ons. We zijn trots op onze reputatie van betrouwbaarheid, snelle reactie en oprechte vriendelijkheid. Een stapje extra zetten is niet alleen een motto voor ons; het is een manier van leven. Onze toewijding aan die extra stap is wat ons echt onderscheidt.

Ongelimiteerde Kilometers
Curacao is niet super groot maar op een leuke roadtrip rij je al snel ruim 100 kilometer op een dag. Gelukkig is de benzine niet zo duur op het eiland!
Met de gratis App, MAPS.ME kun je gratis en offline over het eiland overal komen waar je wilt.
Plan je route vooraf en vergeet niet super mooie foto’s te maken onderweg!
Tag ons op Instagram of op Facebook! We love it!