Wat te doen op Curacao

Overzicht alle tours & activiteiten van onze partner Caribbean Tours

Overzicht alle tours & activiteiten van onze partner Caribbean Tours

Emma Rentals

Wat te doen op Curacao? Emma Rentals is meer dan een autoverhuurbedrijf; wij zijn uw reisgenoten, uw plaatselijke gidsen en uw partners in verkenning. Laat Emma u verplaatsen met een kwalitatieve huurauto op Curacao en u helpen met het verkennen van het eiland. Samen met onze partner Caribbean Tours hebben we alvast de leukste activiteiten op het eiland voor u op een rij gezet.

Klein Curacao Dagtrips
KLEIN CURACAO DAGTRIPS

Caribbean Tours is de Klein Curacao specialist en biedt je een compleet overzicht van alle verschillende boten en dagtrips. Vergelijk de prijzen, vergelijk de boten en betaal eenvoudig met iDeal.

Aquafari Onderwaterscooter
AQUAFARI SCOOTER

Verken de onderwaterwereld zonder duikerervaring met deze te gekke gele Aquafari onderwaterscooters. De Aquafari scooter is makkelijk te besturen. Te gek om te doen voor jong en oud en je hebt geen ervaring nodig!

Offroad Buggy Tour
OFFROAD BUGGY TOUR
Dit is misschien wel de meest stoere tour op het eiland. Stap achter het stuur van je stoere offroad buggy, trap het gas in, scheur offroad en verken de ruige natuur van Curacao rondom de tafelberg. Optimaal genieten tijdens deze stoere activiteit.
JetSki Spaanse Water
JETSKI SPAANSE WATER

Gek op een mooie omgeving, avontuur en een adrenaline kick? Je krijgt het allemaal tijdens deze 1-uur durende Jetski tour over het Spaanse Water. Vaar met je 160pk jetski over het Spaanse water en geniet.

Tiki Boot Spaanse Water
TIKI BOOT SPAANSE WATER

Heerlijk ronddobberen, varen, beetje zwemmen, drankje doen en optioneel BBQ-en aan boord. Wellicht een van de leukste activiteiten om te doen op Curacao. Wees de Kapitein op je eigen oranje ronde Tiki Bootje en verken het Spaanse Water!

Abseilen Julianabrug
ABSEILEN JULIANABRUG
Gek op avontuur en een adrenaline kick? Even wat anders dan chillen op een strandje? Ga dan abseilen van een van de bekendste iconische ‘landmarks’ van Curacao, de 45 meter hoge Julianabrug!

Alle tours & activiteiten in dit overzicht worden u aangeboden door onze partner Caribbean Tours. Caribbean Tours is gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg en biedt de laagste prijs garantie. U kunt eenvoudig online reserveren en betalen met iDeal, credit card of bv PayPal.